Boots B&W PIRAT ARMY

DOUBLE RED

5 459 ден

-613 ден

6 072 ден

Видете го упатството за големина

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

3 005 ден 2 760 ден

Futuristic, very comfortable sneakers. Minimalistic design and iconic colour combination - enjoy the new DOUBLE RED Bordeaux sneakers.

3 005 ден 2 760 ден

In Stock! These comfortable sneakers can be combined with various clothes. Iconic shape and CAMO Digital pattern in unconventional blue colour- enjoy the new DOUBLE RED CAMO Blue Digi sneakers.

3 005 ден 2 760 ден

In Stock! Futuristic and very comfortable sneakers. Minimalistic design and camo pattern - enjoy the new DOUBLE RED CAMO Bordeaux sneakers.

3 005 ден

B&W camo design now on these new sneakers. Enjoy the comfort in these newfangled sneakers. Let Your feet breathe in hot summer thanks to perforated inner lining AirBreathe.Minimalistic design -  enjoy the new DOUBLE RED B&W sneakers.

1 472 ден 1 221 ден

UNISEX slippers in yellow-grey-black CAMO version with red logo DR. Made from flexible materials. Comfortable and light slippers are suitable to wear in hot summer days. Essential for beach, by the pool and in wellness. #MilitarySummer

1 472 ден 1 221 ден

UNISEX slippers in pink-lila-black CAMO version with red inscription Double Red. Made from flexible materials. Comfortable and light slippers are suitable to wear in hot summer days. Essential for beach, by the pool and in wellness. #MilitarySummer

1 472 ден 1 221 ден

UNISEX slippers in blue-white-black CAMO version with two red lines. Made from flexible materials. Comfortable and light slippers are suitable to wear in hot summer days. Essential for beach, by the pool and in wellness. #MilitarySummer

5 459 ден 4 232 ден

Летна колекција од Army style чизми со незаменливите Dоuble линии и везено DOUBLE RED лого. Стилски чизми произведени од лесен материјал кој овозможува проветрување, спречува лизгање и ѓон од полиуретан кој дава удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки, без страничен патент. Погодни за носење во летиот период.

6 072 ден 4 232 ден

Стилски чизми со сошиено лого од изданието # Crazy Army Color. Логото е во црвена боја a преовладува сино-сива боја во комбинација со така наречената дигитална верзија на сиво-сино камуфлажна боја. Ѓонот е во песочно кафена боја. Имаат патент кој се прицврстува со Velcro стеги. Чизмите се изработени од лесни материјали кои се лесно проветруваат и мек ѓон...

6 072 ден 4 232 ден

Стилски чизми со сошиено лого од изданието # Crazy Army Color. Логото е во црвена боја a преовладува сино-сива боја во комбинација со така наречената дигитална верзија на сиво-сино камуфлажна боја. Ѓонот е во песочно кафена боја. Имаат патент кој се прицврстува со Velcro стеги. Чизмите се изработени од лесни материјали кои се лесно проветруваат и мек ѓон...

3 005 ден 2 760 ден

NEW! Camo Digital design now on these new sneakers. Enjoy comfort in these newfangled shoes.Minimalistic design - enjoy the new DOUBLE RED DR camo blue digi sneakers.

6 072 ден 5 459 ден

Долго очекуваната црна верзија на популарниот модел Original Black #RedDesert. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување. Отпорни се на лизгање. Овозможува удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да се носат во текот на целата година. 

6 072 ден 5 459 ден

Новиот модел Combat Digital #Red Black Desert има невообичаена линија и нетипични форма. Материјалот е oд синтетичка кожа со ткаенина. Мекиот ѓон е флексибилен што овозможува удобност при возење. Дизајнoт на овој модел е поцврст од другите модели. 

7 298 ден 6 072 ден

Новиот модел Red & Grey Digital #CrazyArmyColor ги комбинира црно-белата боја во принт дигитална камуфлажа  со енергична и агресивна црвена боја. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување. Отпорни на лизгање и масло. Овозможуваaт удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да...

5 459 ден 4 845 ден

Броеви на располагање големина 36-47!Новиот модел Original CAMOBLACK е следната верзија на популарниот Оriginal овој пат од колекцијата #CrazyArmyColor. Нивната претпознатливост е невообичаените комбинации на бои. Синиот camo дизајн е комбиниран со црна синтетичка кожа. Превовладува црната боја со елементи во контраст со песочна боја. Стилски чизми...

6 685 ден 5 459 ден

Нов camo принт од серијата #RedDesert е карактеристичен по комбинацијата на сиво-црна дигитален camo елементи и сива основа. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување.Отпорни се на лизгање.Овозможува удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да се носат во текот на целата година. 

6 685 ден 6 072 ден

5 459 ден 4 232 ден

6 685 ден 5 459 ден

Новиот модел Red & Grey Digital #CrazyArmyColor ги комбинира црно-белата боја во принт дигитална камуфлажа  со енергична и агресивна црвена боја. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување. Отпорни на лизгање и масло. Овозможуваaт удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да...

6 685 ден 4 845 ден

Модерни со камо принт од новата колекција во комбинација со ретро црвени детали, компактни заедно. Чизмите се изработени од синтетичка ткаенина. Ѓонот е произведен од високо квалитетен полиуретан што спречува лизгање и е флексибилен за удобност при возење. Чизмите се лесни и за максимална удобност, со подобрен и зајакнат ѓон кај петата и напред. Црвено...

5 459 ден 4 232 ден

NEW STOCK ALREADY! Low version of the most popular camouflage model B & W Camo series of #CrazyArmyColor. The shoes are made of lightweight synthetic fabric sole is made of high quality PU, anti-slip and flexible which ensures a high level of comfort when driving. Shoes are lacing. Military style boots - Designed by DOUBLE RED C Clothing. 

4 845 ден 3 619 ден

6 685 ден 5 459 ден

307 ден

Налепници - количина 5 парчиња - црвени 3 - црни 2  Во случај да сакате да ги комбинирате боите поинаку, пишете ни во забелешки при нарачка. 

184 ден

Налепници - количина 3 парчиња

7 298 ден 6 072 ден

7 298 ден 6 072 ден

3 619 ден 3 005 ден

7 298 ден 6 072 ден

7 298 ден 5 459 ден