Boots WHITE PIRAT Wire

DOUBLE RED

7 912 ден

-613 ден

8 525 ден

Видете го упатството за големина

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

6 685 ден 4 845 ден

6 685 ден 5 459 ден

Нов camo принт од серијата #RedDesert е карактеристичен по комбинацијата на сиво-црна дигитален camo елементи и сива основа. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување.Отпорни се на лизгање.Овозможува удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да се носат во текот на целата година. 

5 459 ден 4 845 ден

Light and comfortable unisex boots in army style with embroidered Double Red logo from CAMOUFLAGE #RED DESERT edition, characteristic with their camo design. Anti slip PU sole provides high comfort for casual wearing and driving. Wide tongue protects from dust and other dirt from outside.Summer and transition-period footwear.

6 072 ден 4 845 ден

НОВ МОДЕЛ! Популарните чизми за мажи и жени во army style со везено Double Red лого од колекцијата #RED DESERT. Изработени од високо квалитетни и лесни материјали. Ѓонот е произведен од високо квалитетен полиуретан што спречува лизгање и е флексибилен за удобност при возење.Дизајн на DOUBLE RED Clothing Co.

5 459 ден 2 729 ден

7 298 ден 6 072 ден

Новиот модел Red & Grey Digital #CrazyArmyColor ги комбинира црно-белата боја во принт дигитална камуфлажа  со енергична и агресивна црвена боја. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување. Отпорни на лизгање и масло. Овозможуваaт удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да...

5 459 ден

NEW STOCK ALREADY! Low version of the most popular camouflage model B & W Camo series of #CrazyArmyColor. The shoes are made of lightweight synthetic fabric sole is made of high quality PU, anti-slip and flexible which ensures a high level of comfort when driving. Shoes are lacing. Military style boots - Designed by DOUBLE RED C Clothing. 

4 845 ден 2 423 ден

7 298 ден 5 459 ден

7 298 ден 5 459 ден

3 619 ден 1 809 ден

7 298 ден 6 685 ден

6 685 ден 3 343 ден

7 298 ден 5 459 ден

7 298 ден 5 459 ден

5 459 ден 2 729 ден

5 459 ден 4 232 ден

5 459 ден 4 232 ден

5 459 ден 4 232 ден

6 072 ден 4 845 ден

6 072 ден 4 845 ден

6 072 ден 4 845 ден

5 459 ден 4 232 ден

NEW! For the first time in the jeans color. Low lace unisex shoes Boots Red Desert Red Jeans are stylish and comfortable, suitable for everyday wear. Manufactured from high quality and breathable materials. The anti-slip PU sole is oil-resistant and provides high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from...

5 459 ден 4 845 ден

NEW! Low lace version of the iconic design boots Red Hell. Unisex shoes Boots Attack Red Hell are stylish and comfortable, suitable for everyday wear. Manufactured from high quality and breathable materials. The anti-slip PU sole is oil-resistant and provides high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from...

5 459 ден 4 845 ден

5 459 ден 4 232 ден

5 459 ден 4 845 ден

5 459 ден 2 729 ден

7 298 ден 4 845 ден