Boots WIRE Carbon Edition Brown

6 072 ден

-2 453 ден

8 525 ден

Видете го упатството за големина

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

7 298 ден 6 072 ден

Новиот модел Red & Grey Digital #CrazyArmyColor ги комбинира црно-белата боја во принт дигитална камуфлажа  со енергична и агресивна црвена боја. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување. Отпорни на лизгање и масло. Овозможуваaт удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да...

5 459 ден 4 232 ден

NEW STOCK ALREADY! Low version of the most popular camouflage model B & W Camo series of #CrazyArmyColor. The shoes are made of lightweight synthetic fabric sole is made of high quality PU, anti-slip and flexible which ensures a high level of comfort when driving. Shoes are lacing. Military style boots - Designed by DOUBLE RED C Clothing. 

4 845 ден 2 423 ден

7 298 ден 5 459 ден

7 298 ден 5 459 ден

3 619 ден 1 809 ден

7 298 ден 6 685 ден

6 685 ден 5 459 ден

7 298 ден 5 459 ден

7 298 ден 5 459 ден

5 459 ден 2 729 ден

5 459 ден 4 232 ден

5 459 ден 4 232 ден

5 459 ден 4 232 ден

6 072 ден 4 845 ден

6 072 ден 4 845 ден

6 072 ден 4 845 ден

5 459 ден 4 232 ден

NEW! For the first time in the jeans color. Low lace unisex shoes Boots Red Desert Red Jeans are stylish and comfortable, suitable for everyday wear. Manufactured from high quality and breathable materials. The anti-slip PU sole is oil-resistant and provides high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from...

5 459 ден 4 845 ден

NEW! Low lace version of the iconic design boots Red Hell. Unisex shoes Boots Attack Red Hell are stylish and comfortable, suitable for everyday wear. Manufactured from high quality and breathable materials. The anti-slip PU sole is oil-resistant and provides high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from...

5 459 ден 4 845 ден

5 459 ден 4 232 ден

5 459 ден 4 845 ден

5 459 ден 4 232 ден

7 298 ден 4 845 ден

6 072 ден 5 459 ден

6 072 ден 4 232 ден

Light and comfortable unisex boots in army style with embroidered Double Red logo from DIGITAL #RED DESERT edition characteristic with their digital design. Anti slip PU sole protects against oils and along with ventilation on the sides assure high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from outside. Side zip and...

5 459 ден 4 232 ден

Unisex boots in army style with embroidered Double Red logo from CAMEL #RED DESERT edition. Manufactured from quality and light materials. Anti slip PU sole and ventilation provides high comfort for casual wearing and driving. Side zip and hook & loop fastener allow the boots to be put on quickly and comfortably.Summer and transition-period footwear.

6 072 ден 4 232 ден

Стилски чизми со сошиено лого од изданието # Crazy Army Color. Логото е во црвена боја a преовладува сино-сива боја во комбинација со така наречената дигитална верзија на сиво-сино камуфлажна боја. Ѓонот е во песочно кафена боја. Имаат патент кој се прицврстува со Velcro стеги. Чизмите се изработени од лесни материјали кои се лесно проветруваат и мек ѓон...

6 072 ден 4 232 ден

Стилски чизми со сошиено лого од изданието # Crazy Army Color. Логото е во црвена боја a преовладува сино-сива боја во комбинација со така наречената дигитална верзија на сиво-сино камуфлажна боја. Ѓонот е во песочно кафена боја. Имаат патент кој се прицврстува со Velcro стеги. Чизмите се изработени од лесни материјали кои се лесно проветруваат и мек ѓон...

5 459 ден 4 232 ден

Летна колекција од Army style чизми со незаменливите Dоuble линии и везено DOUBLE RED лого. Стилски чизми произведени од лесен материјал кој овозможува проветрување, спречува лизгање и ѓон од полиуретан кој дава удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки, без страничен патент. Погодни за носење во летиот период.