Има 69 производи.

8 525 ден 6 072 ден

6 072 ден 5 459 ден

6 685 ден 5 459 ден

Новиот модел Red & Grey Digital #CrazyArmyColor ги комбинира црно-белата боја во принт дигитална камуфлажа  со енергична и агресивна црвена боја. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување. Отпорни на лизгање и масло. Овозможуваaт удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да...

5 459 ден 4 232 ден

5 459 ден 4 232 ден

NEW! For the first time in the jeans color. Low lace unisex shoes Boots Red Desert Red Jeans are stylish and comfortable, suitable for everyday wear. Manufactured from high quality and breathable materials. The anti-slip PU sole is oil-resistant and provides high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from...

5 459 ден 2 729 ден

6 685 ден 4 845 ден

5 459 ден 4 845 ден

5 459 ден 4 232 ден

Unisex boots in army style with embroidered Double Red logo from CAMEL #RED DESERT edition. Manufactured from quality and light materials. Anti slip PU sole and ventilation provides high comfort for casual wearing and driving. Side zip and hook & loop fastener allow the boots to be put on quickly and comfortably.Summer and transition-period footwear.

5 459 ден 4 845 ден

Light and comfortable unisex boots in army style with embroidered Double Red logo from CAMOUFLAGE #RED DESERT edition, characteristic with their camo design. Anti slip PU sole provides high comfort for casual wearing and driving. Wide tongue protects from dust and other dirt from outside.Summer and transition-period footwear.

6 072 ден 4 845 ден

НОВ МОДЕЛ! Популарните чизми за мажи и жени во army style со везено Double Red лого од колекцијата #RED DESERT. Изработени од високо квалитетни и лесни материјали. Ѓонот е произведен од високо квалитетен полиуретан што спречува лизгање и е флексибилен за удобност при возење.Дизајн на DOUBLE RED Clothing Co.

6 072 ден 5 459 ден

Popular iconic unisex boots in army style with embroidered Double Red logo form ORIGINAL #RED DESERT edition. Manufactured from high quality and light materials. Anti slip PU sole protects against oils and bring high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from outside. Side zip and hook & loop fastener on top...

6 072 ден 5 459 ден

In stock! New model #Original Camo Red Desert is a successor of popular model "Original". Stylish boots manufactured from light and breathable material, anti slip PU sole protects against oils and assures high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from outside. Boots with laces, without side zip.All season footwear

7 298 ден 5 459 ден

New model Black CAMO #Red Desert is unique by colour and material. Stylish boots convenient also in unfavourable weather thanks to their synthetic leather material with rubber coating. Softened PU sole is very flexible which brings very high comfort for driving.

7 298 ден 6 072 ден

NEW ! Camo design boots from #CrazyArmyColor edition in stock.Boots are manufactured from light synthetic textile, sole is high quality PU, anti slip and flexible sole which assures high comfort for driving. All season footwear. With laces, without side zip.Military style boots - design by DOUBLE RED Clothing Co.

6 685 ден 4 845 ден

Модерни со камо принт од новата колекција во комбинација со ретро црвени детали, компактни заедно. Чизмите се изработени од синтетичка ткаенина. Ѓонот е произведен од високо квалитетен полиуретан што спречува лизгање и е флексибилен за удобност при возење. Чизмите се лесни и за максимална удобност, со подобрен и зајакнат ѓон кај петата и напред. Црвено...

5 459 ден 2 729 ден

Летна колекција од Army style чизми со незаменливите Dоuble линии и везено DOUBLE RED лого. Стилски чизми произведени од лесен материјал кој овозможува проветрување, спречува лизгање и ѓон од полиуретан кој дава удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки, без страничен патент. Погодни за носење во летиот период. 

5 459 ден 4 232 ден

Летна колекција од Army style чизми со незаменливите Dоuble линии и везено DOUBLE RED лого. Стилски чизми произведени од лесен материјал кој овозможува проветрување, спречува лизгање и ѓон од полиуретан кој дава удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки, без страничен патент. Погодни за носење во летиот период.