Има 69 производи.

6 072 ден 4 845 ден

Долго очекуваната црна верзија на популарниот модел Original Black #RedDesert. Чизмите се изработени од лесен материјал кој овозможува проветрување. Отпорни се на лизгање. Овозможува удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки и имаат страничен патент. Можат да се носат во текот на целата година. 

6 072 ден 4 845 ден

Popular iconic unisex boots in army style with embroidered Double Red logo form ORIGINAL #RED DESERT edition. Manufactured from high quality and light materials. Anti slip PU sole protects against oils and bring high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from outside. Side zip and hook & loop fastener on top...

8 525 ден 6 685 ден

9 752 ден 7 912 ден

9 752 ден 7 912 ден

9 752 ден 7 912 ден

9 752 ден 7 912 ден

9 752 ден 7 912 ден

9 752 ден 7 912 ден

8 525 ден 7 298 ден

5 459 ден 4 232 ден

Летна колекција од Army style чизми со незаменливите Dоuble линии и везено DOUBLE RED лого. Стилски чизми произведени од лесен материјал кој овозможува проветрување, спречува лизгање и ѓон од полиуретан кој дава удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки, без страничен патент. Погодни за носење во летиот период. 

5 459 ден 4 232 ден

Летна колекција од Army style чизми со незаменливите Dоuble линии и везено DOUBLE RED лого. Стилски чизми произведени од лесен материјал кој овозможува проветрување, спречува лизгање и ѓон од полиуретан кој дава удобност за секојдневно носење и возење. Чизмите се со врвки, без страничен патент. Погодни за носење во летиот период.

7 298 ден 6 072 ден

5 459 ден 4 232 ден

5 459 ден 4 232 ден

NEW! For the first time in the jeans color. Low lace unisex shoes Boots Red Desert Red Jeans are stylish and comfortable, suitable for everyday wear. Manufactured from high quality and breathable materials. The anti-slip PU sole is oil-resistant and provides high comfort for casual wearing and driving. Strong tongue repels dust and other dirt from...

7 912 ден 6 685 ден

5 459 ден 4 232 ден

Unisex boots in army style with embroidered Double Red logo from BLACK #RED DESERT edition. Manufactured from high quality and light materials. Anti slip PU sole and ventilation provide high comfort for casual wearing and driving. Side-zip and hook & loop fastener on the top allows the boots to be put on quickly and comfortably.Summer and transition...